Eldobta a mankót

 Hatházi Dóra mankóval érkezett az edzésre. A tehetséges nyíregyházi úszónak a közelmúltban testnevelés órán eltört a lába, így hetekig gipszet kellett viselnie. A hét elején azonban levették a rögzítést, így elkezdhette az edzéseket a medencében, és az első jelek biztatóak, úgy tűnik az izomzata nem gyengült sokat. Fontos lenne számára, hogy minél hamarabb visszanyerje erejét, mert áprilisban rendezik az OB-t, és Szurovcsák Ivett mellett ő is esélyes arra, hogy döntőbe kerüljön.

- Bár hivatalos megerősítés még nincs, de úgy tűnik Debrecenben lesz a bajnokság, és a Sportcentrum legjobbjaival áll rajthoz. Ivett és Dóri is döntős volt rövidpályán, most esélyesek arra, hogy a legjobbak közé kerüljenek – mondta Urbin Tamás vezetőedző.

Szurovcsák Ivett jó formában van, a rövidpályás OB-n dobogón végzett. Ő idén érettségizik, így rá több nagy feladat is vár tavasszal. A Sportcentrum edzői március 6-tól a legkisebbeket is várják, a várossal közösen ugyanis indul ismét az ingyenes óvodai program, ahol hat éveseknek tartanak úszásoktatást. Itt az alapokat lehet megtanulni, de aki szeretne rendszeresen úszni, az a Sportcentrum igazolt versenyzőjeként folyamatosan járhat edzésekre.

Dankó László