Egyéni csúcs a cél Németországban
Németországba utazik Bakosi Péter. A magasugró szeretné megjavítani egyéni csúcsát. A Nyíregyházi Sportcentrum úszói szintén külföldre utaznak edzőtáborba.

A hétvégén folytatódik a fedett idény az atlétáknál. 12 nyíregyházi sprinter utazik a fővárosba január 30-án a Budapesti Nyílt fedett pályás bajnokságra. Ez a verseny remekül szolgálja az ifjúságiak és juniorok felkészülését. A magasugró Bakosi Péter már pénteken repülőre ül, és Németországba utazik, ahol egy rangos nemzetközi versenyen indul. Legutóbb közel állt ahhoz, hogy megdöntse 223 centiméteres egyéni csúcsát, most szeretné megjavítani a rekordot.

                                                                               Kosárlabda

Az U20-as kosárlabdacsapat Péccsel, a kadett „A” csapat a Szegeddel mérkőzik szombaton idegenben. Mindkettőjükre kemény ütközet vár, a nagyobbak az egyik legnehezebb ellenféllel találkoznak, míg Boczkó Ádám fiatalabb tanítványai revansot kívánnak venni az itthon elszenvedett vereségért. A Sportcentrum U12-es csapatára hazai pályán vár két mérkőzés az Országos Gyermek Bajnokság 5. fordulójában. A torna vasárnap 14 órától kezdődik a Zelk iskola tornatermében.

                                                                                   Úszás

Sindelfingenbe, az olimpiai felkészítő központba utazik Urbin Tamás edző 15 úszótehetséggel vasárnap. Két hetet töltenek a gyermek, serdülő és ifjúsági korú úszók az edzőtáborban. A csapatban több olyan úszó is van, akik korosztályuk legjobbjai közé tartoznak.
                                                                               

                                                                                 Röplabda


Két gyermek röplabdacsapatunkra is fontos mérkőzések várnak január 30-án. Az OGYB „ A” csapat Moravszki Gyuláné irányításával Szentendrére, az OGYB „B” csapat Békéscsabára utazik. Utóbbit Szekér Lászlóné irányítja. A gyerekek a decemberi torna folytatásaként a felsőházba jutásért küzdenek.

BNM-DL