Egy lépésre a világcsoport
Párosban is győzött Fucsovics Márton a Davis Kupában.

 Egyetlen lépésre került attól a magyar férfi Davis-kupa-válogatott, hogy 22 év után újra kihatrcolja a világcsoportba jutást. Az oroszok elleni hazai rájátszás-párbajban a Fucsovics Márton - Balázs Attila magyar duó három szettben legyőzte a Danyil Medvegyev (61.), Konsztantyin Kravcsuk (169.) egységet, így 2–1-re vezetünk!
Az oroszok ugyan friss erőket vetettek be, de a péntek este egyesben drámai meccseket vívó magyar duó kezdett jobban, és 3:0-ra vezetett, de egyenlítettek az oroszok. 3:3 után fej fej mellett haladtak a tie-breakig, amit mi nyertünk. 
A második szettben a legjobbkor, 4:4-nél sikerült elvenni Medvegyev adogatását, Balázs Attila szervájával pedig lezártuk a második szettet is.
A harmadik játszma látványos labdameneteket, és hatalmas magyar mentéseket hozott. A rövidítésben aztán ismét Marciék voltak pontosabbak, így megnyerték a találkozót. 
Folytatás vasárnap 14.30-tól, amikor a két csapat elsőszámú játékosai, vagyis Fucsovics Márton és Karen Hacsanov (32.) mérkőznek meg egymással.

DAVIS-KUPA. RÁJÁTSZÁS A VILÁGCSOPORTBA JUTÁSÉRT, BUDAPEST
MAGYARORSZÁG–OROSZORSZÁG 2–1

Fucsovics Márton, Balázs Attila–Danyil Medvegyev, Konsztantyin Kravucsuk 7:6 (7–4), 6:4, 7:6 (7–4)

DL