Egy győzelemre a bronzéremtől a Stúdió!

A második meccs következett a Futsal NB-I bronzpárharca során az A' Stúdió Futsal Nyíregyháza és a Berettyóújfalu között. Az első mérkőzést idegenben a miieink nyerték. 

A találkozó kis ünnepséggel kezdődött, dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere díjat adott át az NB I gólkirályának, Gregorynak, Hepp Tamás csapatvezető pedig mezzel köszönte meg a támogatást polgármester úrnak és főszponzorunknak, Tenkely Szabolcsnak.

Az első félidőben Dávid és Szabó góljaival 2-0-ra is vezetett a Stúdió, majd Nagy szépített. A szünetben a Nyíregyházi Sportcentrum U16-os fiú kézilabdásait köszöntötték, akik a harmadik helyen végeztek a bajnokságban. 

Fordulás után szinte végig 5/4-ben játszottak a vendégek, de a Nyíregyháza remekül védekezett, majd Maneca és Dávid révén újabb gólokat lőtt, így 5-1-re győzött. 

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban 2–0-ra vezet a Nyíregyháza. Folytatás pénteken, idegenben.

NB I, a harmadik helyért, 2. mérkőzés
A’Stúdió Futsal Nyíregyháza–MVFC Berettyóújfalu 5–1 (2–1)
Continental Aréna, v.: Juhász, Apkó (Róka).
Nyíregyháza: Gagyi – Öreglaki, Gregory, Dávid, Maneca. Csere: Petró, Szabó L., Krajnyák, Urr, Lakatos, Kiss, Kovács Á., Haburcsák. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Berettyóújfalu: Sándor – Rábl, Nagy K., Szabó P., Facundo. Csere: Mezei, Erdei Sz., Nagy I., Erdei K., Iszák, Magyari, Nagy D., Daróczi, Duró. Vezetőedző: Trencsényi János.
Gól: Dávid (3., 37.), Szabó L. (7.), Maneca (25., 36.), illetve Nagy K. (20.).