Egy győzelem, egy vereség

Miskolcon vendégszerepelt az AQUA SE Nyíregyháza U15-ös vízilabda csapata az Észak-keleti Területi Gyermek I. (U15) bajnokságban. A mérleg 1 győzelem, 1 vereség.
A felsőház középszakaszában a Gödöllő együttesével kezdtük a fordulót, és nagyon szoros első 3 negyedet követően szenvedtünk vereséget. Itt megjegyzendő, hogy két és fél negyedig nem kaptunk gólt. Második meccsünkön győztünk a debreceniek ellen. Kezdő csapatunk itt is remekül védekezett, és itt már a gólok is jöttek a helyzeteinkből. 17 játékossal utaztunk a mérkőzésre és mindenkinek megadtuk a lehetőséget a bizonyításra, akár még az eredmény rovására is. 
A negyedek eredményéből látszik, hogy a meghatározó emberek mellé zárkózni kell a többieknek is. Szerencsére az elszántság megvan a srácokban, a felmérések alapján töretlenül fejlődünk. Hosszú felkészülési időszak van mögöttünk, amely az országos bajnokságban való minél jobb szereplés jegyében telt. A hangsúly a fizikális felkészítésen volt, ennek az eredményét lemérhettük a szombati fordulóban. Szemmel láthatóan sokat léptünk előre erőnlétben, védekezésben. A lövések pontosságában, az emberelőnyök gólra váltásában kicsit még lemaradtunk, de a helyzeteink megvannak, és ez nagyon bíztató. – értékelt Éder Zsolt az AQUA SE utánpótlás edzője

Eredmények:
AQUA SE Nyíregyháza – MATE-GEAC-MSA      3  –  8  (1-0, 0-0, 1-3, 1-5)
Góllövők: Tomori D. 2, Kusnyér Á.

Cívis Póló VSE – AQUA SE Nyíregyháza      7  –  8  (0-4, 3-0, 1-3, 3-1)
Góllövők: Tilki D. 3, Himics P. 2, Tégel Á., Jávor E., Maczkó M.