Edzőtáborban a Szpari

Újabb három fiatal játékossal kötött három évre szóló szerződést a Nyíregyháza Spartacus labdarúgó csapatának vezetése. Egyikőjük a nyíregyházi Csernák Martin, aki az elmúlt években a Ferencváros focistája volt. A szintén támadó Bíró Dominik Kaposvárról érkezett, aki idén az U19-es válogatott edzőtáborába is meghívást kapott. A harmadik új szerzemény, a középpályás Horváth Ferenc szintén Kaposváron rúgta a labdát.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bene Ferenc szakmai igazgatóként dolgozik a csapatnál, feladata az, hogy egy szakmai kontrollt nyújtson a vezetőedzőnek, és egyfajta híd szerepét is betöltse az első csapat és az utánpótlás között. A kapusedző Nagy Gábor, ő legutóbb Soroksáron dolgozott, míg az erőnlétért Darabos Balázs felel.

Az elmúlt héten Lucsánszki Tamás vezetőedző Nyíregyházán tartotta az tréningeket, a csapat hétfőn reggel közel két hetes edzőtáborozásra Szlovéniába utazott. Népes csapat indult, hiszen a felkészülési túrán harmincöten vesznek részt. A több mint 600 kilométeres utat egy balatonlellei ebéddel szakították meg, és késő délután érkeztek meg a magaslati edzőtáborba. A tréningek mellett négy meccset is játszanak, az elsőt már kedden, az utolsó találkozót pedig a jövő héten pénteken.

Szoboszlai Tibor