Edzőtáborba utazott a Szpari
Abaújszántón készül a Nyíregyháza Spartacus, mely szerdán a Kazincbarcikával játszik edzőmérkőzést.

 A hétvégi edzőmeccs után vasárnapra pihenőt kaptak a játékosok, hétfőn pedig már buszra szálltak, mivel megkezdődik az edzőtáborozás első hete Abaújszántón. Mátyus János vezetőedző szerint sok munka vár a fiúkra.

- Az látszott a Balmazújváros elleni edzőmérkőzésen, hogy sokat kell még dolgoznunk, de ebben az időszakban ez a feladat. A hétvégi meccsből is lehetett tanulságokat levonni, így hasznos volt számunkra - mondta a Szpari trénere.

Hétfőn két edzés is vár a csapatra, és hasonló lesz a program kedden is. Szerdán újabb felkészülési találkozót játszik a csapat a Kazincbarcika ellen, és szombaton is pályára lép az együttes a Kamilla Gyógyfürdő Kupa bronzmérkőzésén. Az majd kedden dől el, hogy itt a Kisvárda vagy a Cigánd lesz az ellenfél.

Az edzőtáborba utazó keret tagjai: Hermány Bence, Perger Bence, Szokol Zsolt, Ur László, Rubus Tamás, Máté Péter, Farkas Márk, Barna Szabolcs, Kónya Márk, Kártik Bálint, Pálinkás Gergő, Vámos Márk, Ács Ádám, Rudolf Gergely, Harsányi Zoltán, Rezes László, Szécsi Márk, Pölöskey Péter. A héten új játékosok még csatlakozhatnak a kerethez.

Dankó László