Dupla meccs - A hétvégén előbb az MTK, majd a DVTK lesz az ellenfél

Dupla mérkőzés vár a FATUM Nyíregyháza csapatára ezen a hétvégén. Folytatódik a női röplabda Extraliga a 3. fordulóból elhalasztott MTK Budapest elleni mérkőzéssel. Németh Szabolcs játékosai a meccs nélküli hét után hétfőtől teljes erővel készülnek a dupla bajnoki hétvégére. A fővárosi ellenfelünkkel közös megegyezéssel a november 14. szombati időpontot határoztuk meg annak ellenére, hogy mindkét csapatnak vasárnap újabb bajnokit kell játszania. Jó hír a csapatnál, hogy Pintér Andi lába egyre jobb állapotban van és fokozatosan kapja az edzésterhelést. A szombati meccs másik résztvevője a MTK Budapest csapata lesz. A fővárosi gárda az eddig lejátszott két mérkőzésén 2 vereséggel zárt. Szombati ellenfelünk túl van egy "Covidos kényszerpihenőn", amelyből "kiszabadulva" most kezdik pótolni az eddig elmaradt mérkőzéseiket.

2020. november 14. szombat 18 óra

18:00 FATUM Nyíregyháza – MTK Budapest
Helyszín: CONTINENTAL Aréna (ZÁRTKAPU)

November 15-én vasárnap este 19 órától a 7. fordulóban kiírt mérkőzésen a DVTK-hoz látogat csapatunk. Az első Extraligás szezonját kezdő miskolci csapattal a felkészülés során már találkoztunk és egy szimpatikus, modern röplabdát játszó formációt ismerhettünk meg.

2020. november 15. vasárnap 19 óra

19:00 DVTK- FATUM Nyíregyháza
Helyszín: GENERALI ARENA MISKOLC (ZÁRTKAPU)

A kormány által kedden bevezetett újabb szigorítások miatt mindkét mérkőzés ZÁRTKAPUS lesz! Szurkolóink azonban az internetes közvetítésnek köszönhetően mindkét mérkőzést láthatják.