Dr. Watson rúgta a kezdőt
Emlékezetes kezdőrúgással indult a vasárnapi Szpari-Kisvárda meccs, hiszen a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház futballrajongó művésze, Illyés Ákos legújabb szerepébe bújva rúgta a kezdőt a pályán.

A Móricz Zsigmond Színház eltökélt szándéka, hogy a helyi sport és kultúra kapcsolatát minél szorosabbra fűzzék, így rendszeresen népszerűsítik egymást a Nyíregyháza Spartacus futballklubbal. Legutóbb a vasárnapi, Városi Stadionban megrendezett mérkőzésen volt jelen a színház egy művésze és Kirják Róbert, ügyvezető igazgató, aki egy dedikált focilabdát is kapott emlékbe.

 

Kirják Róbert, Illyés Ákos és dr. Elbert Gábor

Fotó: Móricz Zsigmond Színház

 

Illyés Ákos hatalmas futballrajongó, így nem volt kérdés, hogy elvállalja-e a kezdőrúgást, mégpedig a nagy szenzációnak örvendő Dr. Watson szerepében. A jelenlegi színházi évad elsöprő sikerprodukciójának számító Sherlock Holmes – A sátán kutyája rengeteg pozitív visszajelzést kap, a bérlettel rendelkezők újravásárolják a jegyeket, így nem meglepően a lelátókról is hatalmas ováció kísérte, amint minden idők leghíresebb detektívjének jobbkeze pályára lépett.

 

A pályán Dr. Watson szerepében, Illyés Ákos

Fotó: Móricz Zsigmond Színház

 

Farkas Fanni