Dortmundban az úszók
12 nyíregyházi versenyző utazott Németországba.

 Remekül kezdtek a Nyíregyházi Sportcentrum úszói Dortmundban. Négy nemzet részvételével zajló úszófesztiválra utazott Urbin Tamás 12 versenyzőjével, ahol már az első nap számos egyéni csúcs és érem született.

A 2003-2007-ben született úszónövendékek Miskolcon a XXII. Testvérvárosok Nemzetközi Úszóversenyén vettek részt november utolsó hétvégéjén. A Nyíregyházi Sportcentrum versenyzői összesen 21 érmet szereztek. A legeredményesebb versenyzők: Hatházi Dóra, Kovács Péter, Sztruhár Jázmin, Barkóczi Roland és Lakatos Szepesi Dorina.

Kézilabda

Elvesztette veretlenségét Kecskeméten a Nyíregyházi Sportcentrum férfi junior kézilabda csapata. Bécsi János legénysége tudta, hogy nem lesz könnyű mérkőzés. Végig magas hőfokon játszott mindkét együttes, igazi rangadóhoz méltón. A második félidőben több technikai hibát vétettek a nyíregyháziak, így az utolsó másodpercekben a Kecskemét javára dőlt el az összecsapás.

Kecskemét – Nyíregyházi Sportcentrum 25-24 (12-12)

Kosárlabda

A Sportcentrum junior kosárlabda gárdája hazai pályán megkezdte a bajnokság visszavágóját az igen jó szerkezetű MAFC együttese ellen. A nyíregyháziak a palánk alatti lepattanó harcot megnyerték, és ez nagyban hozzájárult a győzelemhez.

Nyíregyházi Sportcentrum – MAFC 60-52

BNM-DL