Díjazott kispályás csapatok
Megtartották az INTERSPORT-NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság díjátadóját. A városházán megrendezett ünnepségen díjazták a legeredményesebb csapatokat, a legjobb kapusokat és a gólkirályokat, és fair play-díjat is átadtak.

Ünnepélyes keretek között adták át a díjakat az INTERSPORT-NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság legeredményesebb csapatainak és játékosainak. Az ország egyik legnagyobb létszámú bajnokságában 113 csapat 3200 igazolt játékossal vett részt.

A városházán megtartott díjátadó ünnepségen dr. Kovács Ferenc polgármester köszöntötte a résztvevőket, majd Kósa Árpáddal, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetőjével közösen átadták a díjakat.

További képekért kattintson a fotóra!

A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokságon 10 csoportban 1200 mérkőzés zajlott le. Nyíregyházi csapatok mellett több környező település csapata is részt vett a bajnokságon.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen csoportonként díjazták az első három helyen végzett csapatokat, a legjobb kapusokat és a gólkirályokat is. A díjkiosztón fair play-díjat is átadtak, és megköszönték a támogató munkát a média munkatársainak is.

F. A.

(Fotó: Kohut Árpád)