Debrecent vert a Kölcsey
A DVSC II ellen győztek a leány kézilabdások.

 Nagyon szeretett volna bizonyítani a Kölcsey DSE, hogy  nem volt véletlen a remek bajnoki sorozata. Nem is kezdtek rosszul a DVSC II ellen, olyannyira, hogy a vendégek a 14.(!) percig csak büntetőből értek el gólt! Jól játszottak a nyíregyháziak, és sikerült szünetig tetemesnek mondható 7 gólos előnyre szert tenni. Sokat cserélt Hadobás István és mindenki meghálálta a bizalmat, 10 játékos is gólt szerzett.

 - A csapatmunka diadala volt a mérkőzés, ezúttal nem is emelnék ki senkit, illetve a mindenkit megdicsérek! Minden meccs előtti álmom: 24 gólnál kevesebbet kapni! Tökéletesen teljesítették a lányok, ráadásul 30 fölött lőttünk, ez a hab a tortán! Természetesen látjuk hibáinkat is és azokat szeretnénk javítani, játékunkat még minőségibbé tenni! Ha lehet, már Miskolcon, hétvégén! Győzelmünkkel a tabellán is előreléptünk, immár a 4. helyre - mondta Hadobás István edző. 

Kölcsey DSE Nyíregyháza–Debreceni VSC II 32–23 (17–10)
Continental Aréna, 165 néző,

v.: Kovács T., Széles Z.

Kölcsey: Torkos A. – Hrabina I. 7/5, dr. Tilki A. 1, Kelemen G. 4, Gyimesi L. 3, Katona K. 3, Papp A. 7. Csere: Varga F. (kapus), Márkus G. 3, Silye V. 1/1, Vitányi A. 1, Hruska Zs., Rabatin H. 2, Balogh D. Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 4, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 6/6, illetve 6/5.

Sajnos a juniorok enyhén szólva is furcsa körülmények között elvesztették veretlenségüket, 28-26-ra kikapott az együttes, ennek ellenére őrzi vezető helyét a tabellán. 

DL