Csütörtökön kezdődik a nyár legvidámabb sportrendezvénye!

Kilencedik alkalommal rendezik meg Nyíregyháza belvárosában a Hübner Strandröplabda Fesztivált. Az amatőr pénzdíjas torna kapcsán számos kiegészítő program is várja a Kossuth térre kilátogatókat, vasárnap pedig válogatott mérkőzést is rendeznek. 

Már készül a pálya a Kossuth téren, csütörtökön este pedig már strandröplabda mérkőzéseket rendeznek a homokon. 9. alkalommal rendezik meg az eseményt, melyre az ország különböző pontjairól érkeztek nevezések. A Hübner Beach Volleyball in the City pénzdíjas torna igazi nyárindító program, négy nap alatt több mint 150 mérkőzést rendeznek. Az amatőr versenysorozat legjobb három csapata között 600 000 Ft-ot osztanak szét. 

- Szórakoznak azok akik játszanak, és szórakoznak azok is akik nézik. Mindenkit arra buzdítok, hogy látogasson ki csütörtöktől vasárnapig az eseményre, mert ez a nyár legvidámabb sportrendezvénye - mondta Molnár Árpád, a szervező Prestito Kft. ügyvezetője.  

Június 29-én délután hagyományosan a Hübner-H Kft – Városháza összecsapással indul a verseny. Napközben a nevező csapatok játszanak, este pedig gálamérkőzéseket rendeznek. Megmérkőznek a város sportolói, cégei, és a Hübner partnerei. A vasárnap a családoké, mivel idén első alkalommal külön versenyt hirdettek a családoknak is. Aznap délelőtt bárki kipróbálhatja a pályát, baráti társaságok röplabdázhatnak. A cég életében is fontos a strandröplabda fesztivál. 

- Akik ismerik a céget azok tudják, hogy az első strandröplabda fesztivál 2012-es kezdése óta nagyot nőtt a cégünk. Ez természetesen számunkra fontos, de szeretnénk, hogy a városlakók is érezzék azt a fajta szociális támogatást amit nyújtunk - mondta Ingo Heerdt a Hübner-H Kft. ügyvezető igazgatója

Vasárnap délután a profik is pályára lépnek, mivel magyar és román válogatott röplabdások játszanak majd egymás ellen gálamérkőzéseket. A magyar színeket Papp Mátyás, Frányó Csanád, Bogáncs Bálint és Udvarhelyi Márton képviselik.