Budapesti meghívásos aerobik verseny - 25 érmet szerzett a Spartacus Torna Club !

Az ország legmodernebb aerobik terme. Decemberben adták át Nyíregyházán azt a tornacsarnokot, ahol a Spartacus Torna Club fiatal aerobik versenyzői tréningeznek rendszeresen. Hónapokig készültek a versenyszezonra, melyeknek már most látszik az eredménye. Tavasszal ugyanis nem volt olyan verseny, ahol ne szerzett volna érmeket a nyíregyházi csapat. A sort a Cseh Opennel kezdték, majd a Magyar Kupa mindkét fordulójában dobogós helyeket szereztek a lányok.  Jól sikerült a pozsonyi viadal és a diákolimpia is. A hétvégén Budapesten, a D'Aerobic és Torna Sportegyesület szervezett egy meghívásos versenyt, ahol a Spartacus is részt vett, és 21 arannyal valamint 4 ezüstéremmel tért haza. Bár komoly háziverseny van csapaton belül, egymást segítik a lányok. 

- Van egy természetes versenyszellem, rivalizálás a lányok között, de közben folyamatosan segítik egymást az edzéseken. Aztán majd a versenyen eldől, melyik egységünk volt a jobb, de ez mindenkit még jobb munkára sarkall  - mondta Hubacsek László vezetőedző. 

A hétvégi siker értékét növeli, hogy 5 új versenyző is debütált a csapatban.  A Magyar Kupa 2. forduló óta már az új elemeket gyakorolják a lányok, a 3. forduló helyszíne ugyanis ősszel Nyíregyháza lesz. 

- Remélem hozzuk ugyanezeket az eredményeket a folytatásban is, nyáron is szinte folyamatosan készülünk, egy hónap szünet lesz csak. A kivitelen szeretnénk még kicsit javítani, hogy még magasabb pontszámokat érjünk el – mondta Takácsné Gaál Krisztina edző, Spartacus Torna Club 

A lányok nem csak a versenyeken, hanem az iskolában is remekül teljesítenek, sokan kitűnő bizonyítványt vihetnek majd haza a tanév végén. Június utolsó hetében tábort szervez a klub, változatos programokkal, és sok-sok mozgással.