Budapesten az atléták
Több versenyen is indulnak a hétvégén a Nyíregyházi Sportcentrum tehetségei.

A Nyíregyházi Sportcentrum atlétái közül 15 fő utazik a serdülő és újonc fedett pályás bajnokságra február 6-án Budapestre, a Syma Csarnokba. Ugyanitt a felnőtteknek is rendeznek meghívásos versenyt, így a fővárosban áll rajthoz Leveleki Bence, Bakosi Péter és Tasi T. Dávid is. Mindhárman jó formában vannak, Bakosi Péter két versenyen is győzött a közelmúltban. A magasugró Nyíregyházán és Németországban is 220 centiméterrel végzett az élen.

                                                                                             Kosárlabda

A bajnokság legnehezebb ellenfelét fogadja szombaton a kosárlabda szakág U20-as korosztálya. A Nyíregyháza a Szolnok ellen lép pályára 15.30-kor a Bem tornatermében.
A Kadett A csapat Budapestre utazik vasárnap, ők a MAFC ellen vívnak sorsdöntő mérkőzést. A párharc győztese a keleti csoport legjobb négy együttese közé kerül.

                                                                                               Röplabda

Balázs István serdülő leány röplabdacsapata a hétvége első napján Tatabányán játszik két mérkőzést a középszakaszban. Két nehéz meccs vár rájuk az MTK és a Tatabánya ellen. Legalább az egyik mérkőzést meg kell nyerni, hogy továbbjussanak a felsőházba.

                                                                                               Kézilabda

Szombaton a junior kézilabdás fiúknak is beindul a bajnokság, a Fradi otthonában próbálnak meglepetést okozni Bécsi János tanítványai. A betegségtől megtépázott csapat az esélytelenek nyugalmával lép majd pályára.

BNM-DL