Broadway hangulat Nyíregyházán
Márciusban mutatják be a Móricz Zsigmond Színházban a SingSingSing című musical showt. A nagyszabású produkcióban visszatér Nyíregyházára Mészáros Árpád Zsolt. A előadásban olyan népszerű darabok dallamai csendülnek fel, mint a Rómeó és Júlia, a Notre-Dame de Paris vagy a Moulin Rouge.

Igazi Broadway hangulattal érkezik a SingSingSing musical show márciusban a Móricz Zsigmond Színházba. A produkció a világ musicalirodalmának gyöngyszemeiből válogat, és nem hiányoznak belőle a magyar musicalek és rockoperák slágerei sem. A sok meglepetést ígérő előadásban többek között olyan zenés darabokból csendülnek fel dalok, mint a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a Notre dame de Paris, a Grease, a Rudolf vagy a Diótörő és Egérkirály. Szakál Attila rendező-koreográfus célja, hogy igényes kikapcsolódást nyújtson azoknak, akik kedvelik ezt a műfajt és a hétköznapi gondok mellett szeretnének egy felhőtlen estet eltölteni a színházban. A showban visszatér Nyíregyházára Mészáros Árpád Zsolt is, aki elárulta, a darabnak több különlegessége is van, például a főszerepet vagy a dramaturgiát illetően. Elmondta, nem lesz igazi főszereplője a darabnak, a zenéé a főszerep, illetve minden színész egyenrangú benne. Emellett ne úgy képzeljük el a produkciót, hogy dramaturgiai sorrend szerint épül fel, sokkal inkább érzelmileg következnek egymás után a dalok.

További képekért kattintson a fotóra!

A műfaj kedvelőinek szeretnének kedveskedni

A darab nyolc fős szereplőgárdájában Mészáros Árpád Zsolt, Vastag Csaba, Buch Tibor és Füredi Nikolett mellett a Móricz Zsigmond Színház négy színésze is helyet kapott. A közönség Horváth Margittal, Nyomtató Enikővel, Horváth Sebestyén Sándorral és Gulácsi Tamással is találkozhat a színpadon. Kirják Róbert, a Móricz Zsigmond Színház ügyvezető igazgatója kiemelte, a musical show-val a műfaj környéken élő kedvelőinek szeretne kedveskedni a színház, hiszen az igény megvan rá.

Márciusi bemutató

A SingSingSing produkció 2009-ben Veszprémből indult nagysikerű útjára, azóta számos különböző formában vitték színpadra Sopronban, Székesfehérváron és Budapesten is. Nyíregyházán március 19-én és 26-án láthatja a közönség, de idén még terveznek előadásokat.

Zadubenszki Norbert

(Fotó: Szarka Lajos)