Béres Alexandra ezúttal is megmozgatta a nyíregyháziakat
fotó: Szarka Lajos

Folytatódtak a tavaszi Fitt-események. Katus Attila után most Béres Alexandra tartott ingyenes edzést a Mozdulj Nyíregyháza keretében. Ezúttal is sokan sportoltak együtt a Continental Arénában. 

Béres Alexandra ismét megmozgatta a nyíregyháziakat, a Mozdulj Nyíregyháza keretében érkezett a megyeszékhelyre. A Fitt-Húsvéton megtelt a Continental Aréna küzdőtere, és egy órás ingyenes edzést tartott a tréner a résztvevőknek. 

- Talán furcsa lesz amit mondok, de a Húsvét az egyik legegészségesebb ünnep. A friss sonka, a tojás, a zöldségek nyugodtan fogyaszthatók, csak a csokinyuszit kell elhagyni, és akkor nem szaladnak fel a kilók. Ma pedig igyekeztünk azt keveset is ledolgozni. Nagyon szeretek Nyíregyházára jönni, olyan, mintha hazajönnék, annyi az ismerős már – mondta Béres Alexandra.  

A tavaszi Fitt-eseményeken nem Béres Alexandra volt az egyetlen ismert edző, pár hete Katus Attila is órát tartott. Sokan egy-egy ilyen alkalom után kezdenek el rendszeresen sportolni. A Mozdulj Nyíregyháza ehhez jó lehetőségeket kínál. 

- Számos sport közül választhatnak a nyíregyháziak, és ahol láttuk, hogy nagy rá az igény, ott több órát is tartunk, hogy minél többen részt vehessenek. Igyekeztünk arra is figyelni, hogy minden korosztály találjon magának mozgásformát – tette hozzá Hornyák Enikő sportreferens. 

Május 1-jén újabb szabadidős program következik az Arénában illetve környezetében, akkor a Fitt-Várost rendezik, immár második alkalommal, és számos sportágat lehet majd kipróbálni.

Kapcsolódó galéria

Fitt-Húsvét 2024 - Béres Alexandra