Bekezdtek az úszók
Érmekkel tértek haza Kecskemétről a Sportcentrum versenyzői.

Elsöprő győzelmeket hozott a hétvége a női röplabdabajnokságban. Az élvonalbeli csapat az újonc Palota RSC együttese ellen, míg az NB II-ben a Nyíregyháza a DEAC ellen kezdte sikerrel a bajnokságot. 3:0 arányban nyertek mind a felnőttek, mind a juniorok.

Úszás

Nyolcfős csapattal utazott el a Nyíregyházi Sportcentrum úszó szakágának delfin és cápa korosztálya, hogy Kecskeméten a nemzetközi Dobai Gyula emlékversenyen mérettesse meg magát. Versenyzőink, ahol rajtkőre álltak, ott dobogós helyezést értek el. Barkóczi Roland négy arany- és egy bronzérmével, Ványi Dávid pedig három ezüstérmével kiemelkedett a mezőnyből.

Kosárlabda

Klasszisokkal jobb volt az ellenfelénél a Nyíregyházi Sportcentrum Junior „B” férfi kosárlabda-együttese. Soros bajnoki fordulóját Nyíradonyban játszotta, ahol 106–29 arányban nyertek a nyíregyházi fiúk.

A Nyíregyházi Sportcentrum kadett „A” kosárlabda-együttese Budapesten, a Vasas otthonában lépett pályára a kiemelt bajnokságban. A Boczkó tanítványok tudták, hogy nehéz küzdelemre számíthatnak. A kezdeti rövid zárlat után javult a játék, de az első félidőben kialakult különbséget már nem tudták ledolgozni, így a végeredmény: Vasas–Nyíregyházi Sportcentrum KA A 67–42.

BNM-DL