Az NYKC nyerte a megyei rangadót
Legyőzte a Nyírbátort a férfi kézilabdacsapat.

Megyei rangadót rendeztek a férfi kézilabda NB I/B-ben. Az NYKC azt a Nyírbátort fogadta, melyben több egykori nyíregyházi játékos is szerepel. Így aztán pikánsnak ígérkezett a meccs, főleg annak tudatában, hogy szerdán a Magyar Kupában is találkoztak a felek. A hazaiak kezdtek jobban, és gyorsan négygólos előnyt szereztek, ami döntőnek bizonyult. A folytatásban ugyanis szinte végig tartotta a különbséget a Nyíregyháza. A második félidő elején ugyan kettőre olvadt az előny, de jó védekezésének köszönhetően ismét elhúzott az NYKC, és a hajrában már csak az volt a kérdés, mekkora lesz a különbség. Varga Zsolt együttese 31–24-re nyert, megszerezve ezzel a bajnokságban hatodik győzelmét. A csapatból a 7 gólt szerző Gubó Alex volt a legeredményesebb játékos. A Nyíregyháza legközelebb Orosházán lép pályára. 

Nyíregyházi KC–Nyírbátor 31–24 (12–9)

Nyíregyháza: Nagy L. - Munkácsi 2, Pánczél 6, Tumidalsky, Varga 1, Gubó 7, Tóth 6. Csere: Andelic, Oláh, Kaplonyi, Kurbely 3, Nagy Cs. 3, Braun, Atsushi 3

Varga Zsolt szakmai igazgató: – Végig vezettünk a találkozón, és nem volt kérdéses a győzelmünk. Voltak persze bosszantó hibák, de ezzel együtt elégedett vagyok. 

Dankó L.