Az eddigi legsikeresebb esztendő!

A hagyományokhoz hűen most Jótékonysági Évzáró és Díjkiosztó Gálával zárta a szezont a Spartacus Torna Club. Volt mit ünnepelni, az aerobic és torna versenyzők az egyesület történetének legsikeresebb évét zárták. 

- A Spartacus Torna Club 2018-ban jött létre, és 2019 volt az első versenyévünk. Akkor 52 érmet szereztünk. Ehhez képest idén 121 éremmel zártunk, azaz minden korábbi eredményt túlszárnyaltunk. Versenyzőink részt vettek a Diákolimpián, a Magyar Kupa versenysorozaton, és megmutathatták tudásukat nemzetközi versenyeken, Portugáliában, Szlovákiában, vagy épp legutóbb Romániában. És még nincs vége, Vámosi Viktória Kiara a debreceni Flex HD-vel közös csapatban a válogatott tagjaként trióban ott lehet Törökországban az Európa-bajnokságon - mondta Révész Viktória, a klub elnöke. 

A gálán az STC legfiatalabb, óvodás tagjai is bemutatót tartottak, de nem feledkeztek el a fiúkról sem, mivel az aerobic mellett fiú tornában is érmeket szerzett a klub. 

- A fantasztikus versenyszezon lezárásaként a Spartacus Torna Club idén is bezsebelte a MATSZ Aerobic Szakága által odaítélt "Legtöbb versenyzőt indító egyesület" 2. helyezésével együtt járó serleget - tette hozzá Révész Viktória. 

A klubnál jelenleg több mint kétszáz gyerek sportol rendszeresen.