Atlétikai versenyek
Benépesül a hétvégén a főiskola atlétikai csarnoka, szombaton és vasárnap is versenyt rendeznek Nyíregyházán.

Beindul a nagyüzem a Sportcentrum atlétáinak az előttünk álló hétvégén. Szombaton a Sport XXI. keretén belül mintegy 50 fő 9–12 éves korú gyerek képviseli egyesületünket a játékos, atlétikus elemekkel megtűzdelt csapatbajnokságon, míg vasárnap a Nyílt Fedettpályás Serdülő Atlétikai Versenyé a terep. Utóbbin a legjobb nyíregyházi versenyzők is rajthoz állnak, így Bakosi Péter magasugró is elindul. Helyszín mindkét esetben a Nyíregyházi Egyetem atlétikacsarnoka.

                                                                           Röplabdameccsek


Szombaton a röplabda utánpótlás is megkezdi a szezont. Balázs István NB II-es női röplabdacsapata a Vasvári Pál Gimnázium tornatermében játszik a Honvéd Zrínyi együttesével 14 órakor. Nagy Attila lányaira is szombaton vár feladat, ők a 2015/16. évi Torma Ágnes Országos Ifjúsági Bajnokság alapszakaszához érkeztek. Három mérkőzés vár rájuk, melynek helyszíne a Bem tornaterme, a mérkőzések megtekinthetők 10–18 óráig.

                                                                               Pályán a kézisek


Serdülő leány kézilabdacsapatunk január 15-én, pénteken fogadja a Hajdúnánás gárdáját a Kertvárosi Általános Iskola tornatermében. A mérkőzés kezdete 15 óra.

BNM-DL