Átestek a fiatalok a tűzkeresztségen

Elkezdődött a szezon a Vármegyei I. osztályban. A megfiatalodott Nyíregyháza Spartacus II. Vásárosnaményban lépett pályára az első fordulóban. 

Az első félidőben jobban játszott a Szpari II, gól azonban nem született. A második játékrészben viszont váratlanul vezetést szerzett a Vásárosnamény az 52. percben Balogh révén, a kapott gól pedig megzavarta a mieinket, fölénybe kerültek a hazaiak, és Szabó bebiztosította a győzelmet.  

Austria Juice-Vásárosnamény–Nyíregyháza Spartacus II 2-0 (0-0) 

Vásárosnamény: Kardos, Géci, Czene, Berec (Illés), Szabó (Deák), Deskó, Nagy (Tóth), Kopor, Barta(Zán), Balogh(Kozma), Orosz

Edző: Bardi Gábor 

Nyíregyháza: Sarkadi - Horváth, Kovalecz (Konzili), Asztalos (Balogh), Forgó, Spisák, Kiss P. (Juhász), Varga (Márton), Bertók, Czimer-Nyitrai, Ferencz 

Edző: Lengyel Roland 

Lengyel Roland: - Az első félidőben egykapuztunk, több helyzetet is kialakítottunk. Fordulás után egy lecsúszott beadásból vezetést szereztek a hazaiak, és ettől kezdve sok párharcot veszítettünk, és fölénybe került a Vásárosnamény, mely bebiztosította győzelmét. Átestek a fiúk a tűzkeresztségen, megtapasztalták, milyen egy felnőtt bajnoki.