Átadták a Tirpák Fesztivál főzőversenyének díjait – Ők a győztesek!

Szombaton a szakma mutathatta be főzőtudományát a nyíregyháziaknak a Tirpák Fesztiválon, így a látogatók több tucat étel közül kóstolhatták meg kedvenceiket.


A szombati menüben a főzőcsapatok elkészítették például a tengeridarával töltött káposztát, a hagymás-ropogós csülköt, a toroskáposztát, de volt vadpörkölt, körmös-csülkös pacal, strudli, lapcsánka, kapros harcsagombóc túrós csuszával, birkás töltött, szabolcsi-szatmári töltött káposzta, ludaskása és tarhonyás tanyasi birkapörkölt is. Fotósunk, Trifonov Éva egész nap a helyszínen volt, a délutáni órákban megtartott eredményhirdetést is nyomon követte.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Trifonov Éva

A fotón a felnőtt kategória győztesei láthatóak, akik Napkorról érkeztek, a diákok közül pedig a Kállay Rudolf Szakiskola képviselői lettek a befutók (borítóképünkön).