Asztalitenisz házibajnokságot rendezett a FIFOT

A II. Ping-Pong Házibajnokság a Fiatal Fogyatékkal Élők Otthonáért Egyesület több mint 20 nevezővel és 6 szakmai segítő részvételével rendezett meg múlt pénteken az Apáczai Csere János Általános Iskola tornatermében.

Az egyesület tagjai a Mozdulj Nyíregyháza lehetőségeit kihasználva kezdtek el pingpongozni, ahol a Szombathy Tibor által koordinált edzéseken egyre jobban megkedvelték ezt a sportágat. A sportág népszerűsége ihlette a házibajnokság megrendezését már egy évvel ezelőtt is. Ennek a versenynek is csak győztesei lettek, minden aktívan résztvevő egy emlékéremmel és a játék örömével térhetett haza.

A FIFOT II. Ping-Pong Házibajnokságon, ahol idén már két kategóriában is avattak bajnokokat, a következő eredmények születtek:

  1. kategória: Szabó Szilárd 2. Balogh Csaba 3. Márton Dávid 4. Somfai István.
  2. kategória: 1. Kerekes Gábor Juhász Miklós 3. Kerekes Ádám 4. Jakab Péter.

A legeredményesebb versenyzők a mindenki Tibi bácsija által felajánlott akril öntéssel készült egyedi alkotásait is kiérdemelték.  

A rendezvény Nyíregyháza MJV Önkormányzatának támogatásával valósult meg, amelyet segítettek még az Apáczai Csere János Általános Iskola, és a Női Asztalitenisz Club - a NAC amatőr csapat tagjai: Szombathy Tibor, Márkus Tamás, valamint Timea, Julcsi, Péter és Ádám.

Forrás: Tolnainé Sitku Erika

Kapcsolódó galéria

Asztalitenisz házibajnokságot rendezett a FIFOT