Álompár Esküvői Kiállítás – 50 kiállítóval, több mint ezer érdeklődővel
Fotó: Illusztráció

Ötödik alkalommal rendezték meg hétvégén Nyíregyházán az Álompár Esküvői Kiállítást. A két napos rendezvényre az ország minden pontjáról érkeztek kiállítók. A színpadon kísérő programokat láthattak az érdeklődők, az idei év különlegességeként Bagdy Emőke is előadást tartott „Nő és a férfi: a boldogság forrása” címmel.

Esküvői ruhák, dekorációk, sminkek, fotósok, autók és minden megtalálható volt az idei Álompár Esküvő Kiállításon. A két napos rendezvény azoknak a pároknak szólt, akik házasságkötés előtt állnak és szervezik az esküvőjüket. Ötven kiállító, kísérő programok és vetélkedő várta az érdeklődőket.

Idén színesedik a kínálatunk, mert az első napon olyan házaspárokat kértünk fel egy vetélkedőre, akik legalább már húsz éve élnek békében és boldogságban. Tréfás vetélkedőben fogják megmutatni, hogy mi a titka a hosszú, boldog házasságnak. A zárórendezvény a hagyományos álompár vetélkedő, amikor a házasulandó párok mérkőznek meg egymással, ez is egy tréfás vetélkedő. Megmutathatják, hogy hogyan ismerik egymást és arra is fény derül, hogy hogyan készültek fel egymásból.

– mondta el Nyéki Zsolt főszervező.

A kiállítók bemutatták a 2020-as év legmeghatározóbb trendjeit, hiszen az új trendek az esküvőknél is folyamatosan jelen vannak és változnak.

Szezon közben is változhatnak a trendek ugyanis Nyugat-Európa felől ha befúj egy új szellő, megváltoztatja a trendet. Most éppen a szürke, a kék, az égett porcelán és a kézzel, manufaktúrában készített ételek és étkészletek a meghatározóak.

– mondta el Krivács András, kiállító.

Idén kibővítették a rendezvényt, este Bagdy Emőke tartott előadást „Nő és a férfi: a boldogság forrása” címmel.