Álompár Esküvői Kiállítás
A hétvégén rendezték meg Nyíregyházán az Álompár Esküvői Kiállítást. A Váci Mihály Kulturális Központ harmadik emeletén tartott ingyenes eseményen 40 kiállító kínálta szolgáltatásait a leendő házastársaknak.

Gyöngyök, csipkék….és nem csak a menyasszonyi ruhán. Fekete arannyal, még az ünnepi asztalon is, gyémántok, kristályok, minden mi szem-szájnak, de úgy is mondhatnám menyasszonynak-vőlegénynek ingere. Az idei Esküvő Kiállításra a szervezők a legújabb trendekkel várták a nagy napra készülőket.

 

Mindent egy helyen

 

Váci Mihály Kulturális Központ harmadik emeletén rendezett ingyenes eseményen 40 kiállító kínálta szolgáltatásait a leendő házastársaknak. A rendezvényre érkezők a fotóstól a nászúton át az esküvő helyszínéig szinte mindent egy helyen szervezhettek le. Természetesen az idén is a legtöbben az aktuális menyasszonyi ruhatrendre voltak kíváncsiak – mondta Csutkai Rita, a rendezvény egyik szervezője.

További képekért kattintson a fotóra!

Mivel egyre több magyar tanul vagy dolgozik külföldön, gyakoribbak a vegyes esküvők. A hazai gasztronómia szakemberei számára az esküvői menü megalkotásakor a különleges igények kielégítése sem jelent akadályt – emelte ki Krivács András szállodaigazgató, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke.

 

Élménybeszámolók, szaktanácsadás

 

A kétnapos kiállítás különlegessége volt, hogy az aktuális esküvői trendek mellett valamennyi az ünnepi ceremónia köré szerveződő szolgáltatással kapcsolatban hasznos, szakértői beszélgetéseket is hallhattak az érdeklődők a színpadon.

Piszár Tünde

(Fotó: Trifonov Éva)