Állati jó hétvége lesz a Nyíregyházi Állatparkban – Gyermeknapi programokkal készülnek!
Gyermeknap alkalmából változatos programjok várják a kicsiket és nagyokat a Nyíregyházi Állatpakban, mely az ország leglátogatottabb vidéki turisztikai attrakciója

Különleges programokkal készül a Nyíregyházi Állatpark május utolsó hétvégéjén, Gyermeknap alkalmából.

Ezen a napon nem csak az itt élő 5000 állatot és kicsinyeiket lehet megtekinteni, de családi programok is várják vendégeinket.

- osztotta meg a Nyíregyházi Állatpark a hétvégével kapcsolatos információkat közösségi oldalán. A nagy érdeklődést övező fókabemutató mellett - mely 11.30-kor és 15.00-kor lesz- a látogatók megcsodálhatják a páratlan intelligenciával rendelkező papagájokat is, 10.00-kor a papagájshow keretében.

A fakultatív programok mellett, mint a tevegelés vagy a KocsikáZoo, játékos feladatok, ügyességi játékok és vetélkedők is várják a családokat.

Május 25-én szombaton a Nyíregyházi Sportcentrum települ ki az Állatparkba, ahol nemcsak a Sportcentrum ember nagyságú fehér oroszlán kabala figurájával lehet megismerkedni, de kosarazási tudásukat és egy szerencsekeréken, a szerencséjüket is kipróbálhatják a gyermekek a fehér oroszlánok kifutója mellett.

Május 26-án vasárnap pedig az állatbemutatók mellett látogatóink az E.ON kincskereső játékában is részt vehetnek. A gyermekek azonnali ajándékokért játékos formában megcsillogtathatják az állatokról szerzett eddigi ismereteiket, a 13 órás tombolasorsoláson pedig a nagyobb nyereményekért is indulhatnak, ezért érdemes lesz ellátogatni a Parasztudvarba vasárnap 10 és 13 óra között.

 

Forrás: Nyíregyházi Állatpark