Ajánlunk egy jó családi programot szombatra!

Szombaton ismét megrendezik Nyíregyházán a hagyományos Mikulás Futást. Várják a családokat a szervezők az Atlétikai Centrumba, ahol több korosztályban futhatnak a nevezők. Számos kiegészítő program is várja a résztvevőket. 

Hagyomány már Nyíregyházán, hogy minden évben megrendezik december elején a Mikulás Futást. Ezúttal az Atlétikai Centrum lesz az esemény helyszíne szombaton délelőtt. Már reggel 9 órától várják a családokat, és újdonság, hogy ezúttal regisztrálni kell az érkezéskor, és mindenki karszalagot kap. Mindez a nyereménysorsolásnál tombolaszelvényként működik. 

- Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, és ne felejtse el a regisztrációt. Különböző korosztályokban 400 métert kell futni a szabadtéri rekortánon, de rossz idő esetén bent, az Atlétikai Centrum épületében tartjuk a versenyt. Az első három helyezettet minden korcsoportban külön jutalmazzuk – mondta Dajka László főszervező.

Kőhalmi Richárd, a szervező Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője kiemelte, lesz nyílt, ovis, iskolás és családi futás is, utóbbinál kézen fogva kell teljesíteni a távot. De számos kiegészítő programmal is várják a családokat. Az eseményt az OTP Bank is támogatja. 

- Számunkra ez egy társadalmi szerepvállalás, és évek óta igyekszünk a Sportcentrum által szervezett szabadidős eseményeket támogatni. Bízunk abban, hogy ezúttal is sokan indulnak majd a Mikulás Futáson – mondta Dankó Péter, az OTP Bank Vállalati Ügyfélkapcsolati Igazgatója.

Ezúttal is lesz Mikulás Expressz, és minden résztvevő ajándékot kap.