Agroker Kupa
Második alkalommal rendezik meg Nyíregyházán az Utánpótlás Kosárlabda Felkészülési Tornát az AGROKER Kupáért. Augusztus 25-ike és 28-ika között három korosztályban 15 csapat két helyszínen mérkőzik meg egymással.

Az AGROKER Holding Zrt. idén második alkalommal lett a névadója az Utánpótlás Kosárlabda Felkészülési Tornának, hiszen a társadalmi szerepvállalás keretében támogatják a fiatalok sportolási lehetőségét. A tornára kadet, serdülő és tini korosztályban 15 csapat nevezett, köztük szlovák és román egyesületek is. Augusztus 25-ike és 28-ika között két helyszínen, a Nyíregyházi Kosársuli Edzésközpontjában, és az Eötvös Gyakorló Iskola tornacsarnokában mérkőznek meg egymással a csapatok.

Farkasinszki Gyula, a Nyíregyházi Kosársuli Egyesület elnöke elmondta, a torna célja a bajnokságra való felkészülés, az eddigi edzésmunka értékelése a tétmeccsek közben, a pályán látottak alapján. Így az edzők és a játékosok elemezhetik a hibákat, a jövőben finomíthatnak a csapatmunkán.

Valamennyi résztvevő kupát és oklevelet kap, az első három helyezettet éremmel is jutalmazzák. Az edzők szavazatai alapján a csapatok legjobb játékosai különdíjban részesülnek.

Szoboszlai Tibor

(Fotó: internet)