Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál - Tavaszi Kupa Nyíregyházán
A versenyzők tudásukat 300 versenyszám alatt mérik majd össze; Mini- Gyermek- Junior- Ifjúsági-Felnőtt- Senior korcsoportokban. (Fotó: archív)

Immár hetedik alkalommal rendezik meg az ország egyik legnagyobb minősítő táncversenyét, az Abigél Országos Minősítő Fesztivál - Tavaszi Kupát április 13-án és 14-én, a Continental Arénában.

 

Az Abigél Többcélú intézmény és a Pro Homo Egyesület közös szervezésében 2013 óta hagyományteremtő céllal kerül megrendezésre, most immár hetedik alkalommal az ország egyik legnagyobb minősítő táncversenye, az ABIGÉL ORSZÁGOS MINŐSÍTŐ TÁNCFESZTIVÁL- TAVASZI KUPA.

Hazánk számos pontjáról, valamint Erdélyből, Kárpátaljáról, Beregszászból és Ukrajnából közel 1700 versenyző érkezik.

Tudásukat 300 versenyszám alatt mérik majd össze; Mini- Gyermek- Junior- Ifjúsági-Felnőtt- Senior korcsoportokban.

 

 

Az országban egyedülálló versenyrendszerünknek köszönhetően lehetővé tesszük, hogy versenyeinken együtt versenyezzenek az amatőr, és a profi táncosok.

A meghirdetett tánckategóriákban mindenki talál kedvére valót, hiszen lesz néptánc, társastánc, moderntánc,  hip-hop, show-tánc, balett, mazsorett/twirling, hastánc és akrobatikus rock and roll.

A szakmailag kifogásolhatatlan zsűri által odaítélt díjakon kívül közönségdíjak és különdíjak is átadásra kerülnek.

A rendezvény 2019. április 13-án és 14-én, szombat és vasárnap, reggel 7 órától kerül megrendezésre Nyíregyházán a Continental Arénában. Jegyek a verseny napján, a helyszínen megvásárolhatóak!

Legyen részese ÖN is ennek a fergeteges hangulatú táncversenynek!!