A szomszéd fűje mindig zöldebb! - füvesítési akció
Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata és a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. Városszépítő akciója keretében az idei évben is meghirdeti füvesítési programját, melynek célja a város közterületeinek szépítése, a zöldfelületek növelése, gondozott előkertek, utcafronti zöld felületek kialakítása.

A lakosság az akció keretében 1 m3 komposztos termőföld keveréket és 1 kg fűmagot igényelhet – a készlet erejéig (komposztos termőföld: 500 m3, fűmag: 500 kg) – melyet a közterületek füvesítésére használhatnak fel. (Kertek, belső udvarok füvesítését nem tudjuk támogatni.)

 

Az érdeklődők az igényléseket a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapjáról (www.nyirvv.hu) letölthető adatlapon- lehetőség szerint a füvesítendő területről készített 2 db fotóval- 2017. március 6-ig (hétfő) küldhetik el a marketing@nyirvv.hu e-mail címre, vagy postai úton a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4400- Nyíregyháza, Tüzér utca 2-4. levelezési címre. A postai igénylésekre kérjük írják rá, hogy "Füvesítési akció".

 

 

Kérjük mindazokat, akik a tavalyi évben sikeresen vettek részt a pályázaton, idén ne jelentkezzenek!

 

A kérelmeket beérkezési sorrendben bíráljuk el, az 1 m3 komposztos termőföld és az 1 kg fűmag kiértesítést követően 2017. március 21-től 25-ig átvehető a NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. telephelyén (4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 4.).