A Szeged ellen készül a Szpari

 Kártik Bálint az elmúlt héten az U21-es válogatott tagjaként Görögországban játszott felkészülési mérkőzést. A Szpari középpályásának ez volt az első meccse a nemzeti csapatban, így érthetően nagyon boldog volt, hogy pályára léphetett.

- Nagyon örülök, hogy bemutatkozhattam, és a visszajelzések szerint nem teljesítettem rosszul. Számomra ez komoly motivációt jelent, hogy még keményebben dolgozzak tovább - mondta Kártik Bálint játékos.

Szintén válogatott meghívót kapott Harsányi Zoltán. A támadó a Felvidék válogatottját erősíti, akik Gyirmóton lépnek pályára. A keret többi tagja a hétvégi Szeged 2011 elleni találkozóra készül. Véber György gárdája a Diósgyőr elleni edzőmérkőzésen jó teljesítményt nyújtott.

- Nem ájultunk el az eredménytől és a játéktól, tudjuk, hogy az ellenfél sincs csúcsformában, de kiderült, hogy mégis tudnak futballozni a játékosaim. Fizikálisan rendben vannak, de tétmérkőzéseken valamiért leblokkolnak. Ezt gyorsan orvosolni kell, akár egy sportpszichológus bevonásával - mondta Véber György vezetőedző.

A hétvégi ellenfél Szeged 2011 jelenleg a 7. helyen áll a tabellán. Ősszel Dragóner Filip duplájával 2-0-ra a Nyíregyháza nyert. A két csapat vasárnap lép pályára.

Dankó László