A nyár legboldogabb rendezvénye

„ A nyár egyik legboldogabb rendezvénye” - így jellemezték a szervezők a Hübner Strandröplabda Fesztivált. Az elmúlt öt évben valóban a jó hangulatról szólt az esemény, de az amatőr csapatok nagy csatákat is vívtak négy napon keresztül. Csütörtöktől ismét benépesül a Kossuth téren épített pálya, mely új homokot kap, és kicsit más lesz a tartó szerkezet is.

- 175 köbméter homokot hoztunk a Kossuth térre, és rövidesen épülnek a lelátók is. Ezúttal homokzsákokkal stabilizáltuk a pályát, és hosszabb kifutót is terveztünk, így biztonságosabban lehet játszani - mondta Molnár Árpád főszervező. 

További képekért kattintson a fotóra!

Számos kiegészítő program is szórakoztatja majd az érdeklődőket, a nyitómeccsen pedig ismét összecsap a Városháza és az idén 20 éves névadó Hübner-H Kft. együttese.

- Természetesen óriási dolog, hogy húsz éve itt vagyunk Magyarországon. Büszkék vagyunk, hogy a Hübner csoporton belül Nyíregyháza a második legnagyobb, és az, hogy egy 6. Beach Volleyball In The City szintén hozzátartozik ehhez a jubileumhoz, az szintén boldoggá tesz - mondta Ingo Heerdt a Hübner-H Kft. ügyvezető igazgatója. 

A mérkőzések folyamatosan zajlanak vasárnap délutánig, vasárnap este pedig az országos strandröplabda bajnokság második fordulójának döntőit rendezik a Kossuth téren.

Dankó László

Fotó:Szarka Lajos