A Mi Hazánk képviseli a nemzeti radikalizmust a Jobbik helyett a helyi elnök szerint

A Mi Hazánk Mozgalom képviseli a nemzeti radikalizmust a liberalizmusba beolvadó Jobbik helyett – ezt mondta Kovács Koppány Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom nyíregyházi szervezetének elnöke keddi sajtótájékoztatóján.

Majd hozzátette: mivel szervezetének kevés a forrása, ezért nincs lehetőségük fizetős plakátokra költeni, ugyanakkor a város teleszemetelését sem tartja jó megoldásnak, hiszen korábban sem takarították el kihelyezett plakátjaikat a szervezetek. Kovács Koppány Zoltán azt javasolja több, országos példa alapján, hogy az önkormányzat létesítsen ideiglenes plakáthelyeket, beosztás szerint elhelyezve a reklámanyagot, hogy a választók megismerhessék a kínálatot az október 13-i, önkormányzati választásra.

Kovács Koppány Zoltán, a Mi Hazánk Mozgalom nyíregyházi szervezetének elnöke kiemelte:

Lassan a kampány finisében vagyunk, és nézzük, hogy a kedves választó milyen palettából választhat. Három független jelöltön kívül három párt, illetve pártszövetség adja a kínálatot. A pártok közül megemlíteném a FIDESZ-KDNP-t, a nyolcpárti összefogást és a Mi Hazánk Mozgalom szervezeteket. A Mi Hazánk Mozgalomról, mint egy új pártról szeretnék egy gondolatot elmondni. Ma mi képviseljük a hagyományos értékeken alapuló nemzeti radikalizmust, a valaha jobb sorsra érdemes, a liberalizmusba be- illetve leolvadó Jobbik helyett.