A legjobbak között az Eötvös tornászai

 Évek óta szállítják az Eötvös József Gyakorló Álatlános Iskola és Gimnázium tornászai az érmeket az országos torna versenyekről, és nem volt ez másként idén sem. Az I. korcsoportban a fiúk a megyei bajnokság megnyerését követően az országos elődöntőben a 9. helyen végeztek. A II. korcsoportos „B” kategóriás csapat a megyei 1. helyezést követően a budapesti országos elődöntőben is első lett, a döntőben a 8. helyen végeztek, míg Vadas Vince egyéni összetettben bronz érmet nyert.
A II. korcsoporttos „A” kategóriás csapat hozta az idei szezon legfényesebb érmét, ugyanis az országos döntőben a 2. helyen végeztek!
A III-IV. korcsoportban a megyei első hely után az országos elődöntőben is az élen végeztek a mieink, a döntőben pedig a dobogó 3. fokára állhattak fel, egyéniben Kovács Miklós bronzérmet vehetett át.
A középiskolásoknál a megyei 1. helyet követően az országos döntőben 3. helyen végzett a csapat, egyéniben Vitál Dániel állhatott fel a dobogó 3. fokára és szintén bronzérmet nyert Tolnai Flórián is. 
A tornászok felkészítője Nagy József és Kovács Gábor edzők, valamint Veres Mihály és Páll Vilmos egyetemi hallgatók.