A Közszolgálati Tisztviselők Napja alkalmából köszönték meg a köztisztviselők munkáját

A Váci Mihály Kulturális Központban tartották idén a Közszolgálati Tisztviselők Napi ünnepséget, amelyen a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak köszönték meg egész éves, kiemelkedő munkájukat. Az eseményen idén dr. Grósz Péter, az igazgatási osztály osztályvezetője kapta meg a „Kiváló Köztisztviselői Munkáért – Májerszky Béla-díjat”.

 


Nyíregyházán több száz köztisztviselő dolgozik azért, hogy a városban minden a szabályoknak megfelelően működjön. Minden évben a Köztisztviselők Napján köszönik meg a munkájukat. Ebből az alkalomból rendeztek ünnepséget a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak a Váci Mihály Kulturális Központban.

A köztisztviselőket ünnepeljük, akik az egyik legnehezebb munkát végzik, az emberek ügyes-bajos dolgaival foglalkoznak nap mint nap és a közösségi ügyekkel is. Ez az egyik legnehezebb, de a legszebb feladat is és az egyik legértelmesebb munka, hiszen itt vannak eredmények. A városban ahogy járunk sok új dolgot látunk, ezek mögött mindig ott van az önkormányzat és annak sok sok dolgozója. Ezek általában több osztály komplex együttműködését jelentik a háttérből és fontos, hogy ezt elismerjük. Ezt tesszük meg minden évben, megköszönjük a köztisztviselők munkáját és ilyen módon is éreztetni szeretnénk, hogy mennyire fontos az ő tevékenységük az egész város közössége számára és biztatjuk őket, hogy továbbra is ilyen lelkesedéssel és kitartással végezzék a feladataikat.

– mondta el dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Kohut Árpád

A Köztisztviselők Napján átadták a „Kiváló Köztisztviselői Munkáért – Májerszky Béla-díjat”. Az elismerés annak adományozható, aki munkáját pontosan, felelősséggel, megbízhatóan végzi, és akinek tevékenységében érzékelhető a közigazgatási tevékenység színvonalának, hatékonyságának fokozására való törekvés. Ebben az évben Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése dr. Grósz Péternek, az igazgatási osztály osztályvezetőjének adományozta az elismerést. 2006-ban kezdett el dolgozni az önkormányzaton, először az építési osztályon, majd átkerült az igazgatási osztályra. Jelenleg 27 dolgozó tartozik hozzá, akik nélkül nem sikerülne ilyen jól végezni a munkáját, elmondása szerint.

Nagyon nagyon nagy megtiszteltetés ez a díj, azt gondolom, hogy egy Nyíregyházi Polgármesteri Hivatalban dolgozó köztisztviselő ettől nagyobb elismerést nem is kaphat. Én nagyon hálás vagyok polgármester úrnak, hogy méltónak talált erre a díjra és köszönöm természetesen a Közgyűlésnek is, hogy ezt megszavazta. Hálás vagyok a saját osztályomnak, hiszen azt gondolom, hogy nélkülük nem lehetnék itt, nem vehettem volna át ezt a díjat a mai napon.

– tette hozzá dr. Grósz Péter, Nyíregyháza MJV Önkormányzat, igazgatási osztályának osztályvezetője.

A díj mellett megköszönték azoknak a munkáját is, akik 10, 15, 20, 25 vagy 30 éve dolgoznak folyamatosan a Polgármesteri Hivatalban, vagy annak jogelődjénél.

 

Kanócz Rita