A korábbi Szpari játékosra emlékeznek - második alkalommal lesz Lázár Bence Emléktorna

December 29-én rendezik Kecskeméten a korábban a Szpariban is futballozó, tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgó tiszteletére a II. Lázár Bence Emlékgálát. A 35 év feletti korosztálynak kiírt teremlabdarúgó tornán megint 10 csapat vág neki a küzdelmeknek, két ötös csoportban. A Nyíregyháza Spartacus nyerte az első emléktornát, így címvédőként áll rajthoz. A keretben ott van az a Szokol Zsolt is, aki Újpesten és a Szpariban is együtt játszott Lázár Bencével, és nagyon jó viszonyban voltak. De utazik Kecskemétre Lengyel Roland, Ambrusz Árpád, Szatke Zoltán, Balogh Zoltán, Minczér Tibor, Kondora József, Pintér László, Paulik István és Lelt József is, a csapatvezető pedig Szmollár Tamás. 

A csoport

Kerekegyházi SE, F-Group Menedzseriroda, Újpest FC, Szolnoki MÁV FC, Nyíregyháza SFC

B csoport

Kecskeméti TE, Lajosmizsei VLC, Kiskunfélegyházi HTK, Pécsi MFC, Magyar Öregfiúk Válogatott

Gálameccseket is láthat a közönség, melyeken a Magyar Színészválogatott, a Sport TV és az Újpest 1885 Szurkolói Klub csapata méri össze erejét.

Az eseményen egy Újpest mezre is lehet licitálni, a szervezők az árverezésből befolyt összeget teljes egészében a leukémiás gyermekek támogatásának céljából életre hívott Soha ne add fel LÁZÁR BENCE Emlékalapítvány részére ajánlják majd fel, akárcsak az egész napos programokból befolyt bevételt is. A Szpari sem érkezik üres kézzel, Révész Bálint, a klub elnöke is támogatja az alapítványt. 

A helyszínen 10.00 és 15.00 óra között a Magyar Vöröskeresztnek és az Országos Vérellátó Szolgálatnak köszönhetően a kilátogatók véradáson is részt vehetnek Gereben Lívia és Murcsik-Pávó Réka gyógyulásáért.