A hónap végén rajt - Készül a folytatásra a Fatum Nyíregyháza női röplabda együttese

Január végén folytatódik a bajnokság a női röplabda Extraligában. A Fatum Nyíregyháza előtte két edzőmérkőzést is játszik Békéscsabán. A téli szünetben a keretben is történt változás, egy horvát válogatott játékost igazolt az együttes. 

Készül a bajnoki folytatásra a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások január 29-én idegenben, a Szent Benedek ellen lépnek pályára először az új esztendőben, majd két nappal később az Újpest vendégei lesznek. Hazai pályán február 7-én játszik először a csapat, akkor a Diósgyőr érkezik. Amennyiben mindhárom mérkőzését megnyeri az együttes 3-0-ra vagy 3-1-re, akkor az első helyről várhatja a folytatást, mivel bár most a Békéscsaba megelőzi a mieinket, a BRSE egy találkozóval többet játszott. Mindkét gárdának 1-1 veresége van eddig, a mieink a csabaiaktól, a csabaiak a mieinktől kaptak ki hazai környezetben.

A bajnokik előtt két edzőmérkőzést játszik a Fatum Nyíregyháza, mindkettőt a BRSE ellen. Január 14-én és 15-én Békéscsabán lép pályára a csapat, ahol bemutatkozhat a téli szünetben szerződtetett új játékos, Karla Klaric is. A megsérülő Channon Thompson helyére érkező horvát válogatott ütő magyarországi légióskodása során épp Békéscsabán játszott. De szerepelt Svájcban, Romániában, Görögországban és Franciaországban is. A klub a szezon végéig szóló szerződést kötött vele.