A Fáraó volt a legjobb a homokban - Strandfoci tornát rendeztek a hétvégén

Fantasztikus strandidőben gyönyörű környezetben magas részvétellel sportszerű mérkőzéssel zajlott le a 7. PIZZA GOOOL Női - Férfi Strandfoci Fesztivál Tiszavasváriban a Szentmihályi Gyógyfürdőben. Tizenkilenc férfi és öt női csapat szerepelt a tornán három megyéből.
Szombaton előbb a hölgyek tornája zajlott le ahol óriási közönségsikert arattak a lányok három Nyíregyházát és két
Balmazújvárost képviselő csapattal.

Körmérkőzések után az alábbi végeredmény született:

1.NYÍRSÉG NSC
2.NYÍREGYHÁZI SPARTACUS U - 19
3.NYÍREGYHÁZI SPARTACUS U - 16
4.BALMAZÚJVÁROS SE I.
5.BALMAZÚJVÁROS SE II.

GÓLKIRÁLY : SZŰCS ÉVA NYÍRSÉG NSC
LEGJOBB KAPUS:: PEKK LILI NYÍREGYHÁZI
                                 SPARTACUS


A férfiak tornáján több meglepetés is született hiszen a háromszoros torna győztes REAL - TA - TE KFT csak a legjobb hatig jutott és ott búcsúzott illetve a veretes neveket felvonultató PIKOLÓ SÖRÖZŐ sem jutott be a hat közé.
Talán a legnagyobb meglepetést a már 0:5 - re álló és 6:5 -re fordító AGRY BIRS Tiszavasvári csapata okozta akik végül is a döntőbe kerülve a második helyen végeztek.
Nem volt viszont meglepetés az újra pálya szélén irányító SZIKSZAY JÁNOS ( SZIKI ) által vezetett AUTONET FC hiszen végig kiegyensúlyozott teljesítménnyel jutottak el a döntőig de talán a nagy meleg rányomta játékukra a bélyeget de így is a harmadik helyen végeztek.

A torna legkiegyensúlyozottabb teljesítményét a száz százalékos teljesítmény nyújtó FÁRAÓ BÚTOR EGER OLD BOYS csapata nyújtotta akik végig parádés teljesítmény nyújtva sportszerű küzdelmet vívtak a tornán.
A csapat fiatalokat megszégyenítő a strandfoci minden szépségét felvonultató játékkal öregfiúkként meneteltek KORMÁNY ZOLTÁN irányításával a végső győzelemig.
A csapat soraiban tudhatták a LOKI két ikonját IGOR BOGDANOVICSOT és KEREKES ZSOMBORT de NAGY JÁNOS is régi kitűnő önmagát hozta nem utolsó sorban
PONCZÓK TÍBOR parádéjával LAKATOS TAMÁS óriási küzdőszellemével HORVÁTH NORBERT rutinjával és fontos öt lőtt góljával illetve VARGA LÁSZLÓ sallangmentes mezőnymunkájával vette ki részét a nagy győzelemből.
A kapuban viszont POLGÁRI LÁSZLÓ ( BIKA ) többszöri sérülés utáni nagy parádéjával helyezte el a legjobb kapusnak kijáró képletes koronát a fején.
Meg kell még említeni a pálya szélén talán több kilométert megtevő másodedzőt LAKATOS "CSOKIT" aki űzte hajtotta a csapatot a dobogó tetejéig.

A döntő eredményei:

AUTONET FC - FÁRAÓ BÚTOR EGER OLD BOYS FC
                        0 : 2
AGRY BIRS TISZAVASVÁRI - AUTONET FC
                        3 : 3 büntetővel 2:1
FÁRAÓ BÚTOR EGER OLD BOYS FC - AGRY BIRS TV
                        3 : 2
VÉGEREDMÉNY : 1.FÁRAÓ BÚTOR EGER OLD BOYS FC
                              2.AGRY BIRS TISZAVASVÁRI
                             3.AUTONET FC
                             4.WLM NYÍREGYHÁZA


GÓLKIRÁLY : SZOJKA GERGŐ AGRY BIRS TISZAVASVÁRI
LEGJOBB KAPUS : POLGÁRI LÁSZLÓ FÁRAÓ BÚTOR
LEGJOBB JÁTÉKOS : BALÁZSI PÉTER AUTONET FC