A Divízió II-ben indul a Tigers

 A Divízió II-ben indul a következő szezonban a Nyíregyháza Tigers. Az amerikai futball csapat szakmai stábja is átalakult, és szeretnének tehetséges magyar játékosokra építeni, azaz nem lesznek amerikai légiósok. Egy állandó saját stadiont is kialakítanának a korábbi Volán pályán.

- Továbbra is élvezzük Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatását, és előrehaladott tárgyalásokat folytatunk arról, hogy Székesfehérvárhoz hasonlóan Nyíregyházán is legyen egy amerikai futball stadion. Terveink szerint a 2017-es év végére, a 2018-as év elejére mi is rendelkezhetünk majd saját komplexummal – mondta Dr. Szépe József mb. sportigazgató.

A csapat az alapszakaszban öt meccset játszik, ebből kettő lesz hazai. Az első nyíregyházi meccset április 15-én rendezik a Rebels Oldboys ellen. A csapat lehetőséget kapott arra, hogy ha úgy gondolja, a következő évben ismét a legjobbak között indulhat majd a HFL-ben. A klub azt tervezi, akkor már megerősödve, széles utánpótlásbázissal rendelkezve vág neki a bajnokságnak.

Dankó László