A Budaörs érkezik

 A TFSE ellen magabiztosan nyert a legutóbbi bajnoki fordulóban a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdacsapat jelenleg a második helyen áll, és a Budaörs ellen is esélyesnek számít. A találkozó jó felkészülést jelenthet a közelgő nagy csaták előtt, amikor a Vasas, az Újpest és az MTK lesz az ellenfél.

- Ezt a mérkőzést is felkészülésre használjuk, de nem becsüljük le a Budaörsöt, erősebb gárdának tartom őket mint a TF-et. Ennek ellenére magabiztos győzelmet várok - mondta Horváth András vezetőedző.

Egyelőre még nem léphet pályára a sérüléssel bajlódó Josefina Fernandez. Az argentin ütő állapota azonban sokat javult, így rövidesen visszatérhet a pályára.

- Természetesen nagyon hiányzik a játéktudása, hiszen meghatározó emberről van szó. Szerencsére nélküle is sikerült nyerni, és biztos vagyok abban, hogy a hétvégén is győzünk majd - mondta Vacsi Evelin játékos.

A TF-hez hasonlóan most is lehetőséget kaphatnak azok a játékosok, akik egyébként kevesebbet szerepelnek. A Budaörs ellen szombaton 17 órától játszik a csapat.

Dankó László