Link küldése Link küldése

Vereség Győrben - kikapott a Nyíregyháza Spartacus a labdarúgó NB-II-ben
2018.04.15.


 Egy gól döntött az ETO-Szpari meccsen. 


 Ősszel a Győr elvitte a pontokat a Városi Stadionból, így a Nyíregyháza a visszavágás reményében utazott az ország másik végébe.

WKW ETO FC Győr - Nyíregyháza Spartacus 1-0 (1-0)

Győr

Jv: Ducsai József (Szécsényi, Vígh-Tarsonyi)

Győr:Gyurákovics - Kovács, Vadász, Debreceni, Rokszin – Bagi, Szatmári, Szánthó (Szabó 65.) – Zamostny, Erdélyi (Daru 68.), Tajthy (Magasföldi 76.)

vezetőedző:Szentes Lázár

Nyíregyháza: Jova - Szokol, Kelemen, Fodor, Forró - Kártik (Szabó 72.), Kesztyűs - Csilus Á.(Csilus T. 57.), Pekár, Papp (Hornyák 79.) - Dragóner

vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Nyíregyházáról is vállalta harminc szurkoló a hosszú utazást akik a Szparinak szorítanak. Az első percek mezőnyjátékot hoztak, majd egy hazai lövést fogott Jova. A másik oldalon Pekár adta be szélről a labdát, Dragóner érkezett a hosszú oldalon, de fejesét hárította a győri hálóőr. A 13. percben Szánthó érkezett egy beívelésre, Jova ismét védett. Az első negyedóra kiegyenlített játékot hozott. A 21. percben egy lecsorgó labda után Szatmári került helyzetbe, de Jova remekül lépett ki a kapuból. Helyzet a másik oldalon is, egy bal oldali szép akció végén Pekár kapáslövését hárította Gyurákovics bravúrral. A hazaiak főleg pontrúgásaik után veszélyeztettek az első félórában. A 36. percben megszerezte a vezetést a Győr, Rokszin beadása után nem sikerült tisztázni középen, Zamostny pedig a kapuba lőtt, 1-0. Az első félidőben megőrizte előnyét az ETO, így egy gólos hazai előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok. A szünetben nem cserélt Lucsánszky Tamás, maradt a kezdő. Egy Kesztyűs lövéssel indult a játékrész melyet fogott a győri kapus, majd Jova hárított egy távoli próbálkozást. A Csilus testvérek váltották egymást, Tamás érkezett Ádám helyére. Egyik kapu előtt sem alakult ki nagy helyzet, főként mezőnyjáték jellemezte a mérkőzést. Szabó Bence érkezett Kártik Bálint helyére a Szparinál, majd nyíregyházi lehetőség, Dragóner próbálkozott egy lövéssel, védett Gyurákovics. Hornyák Marcell érkezett Papp Máté helyére, és rögtön gólt szerezhetett volna amikor Dragóner passza után szögletre mentettek előle az utolsó pillanatban. A hajrában próbált egyenlíteni a Szpari, de nem sikerült, így a Győr megnyerte a találkozót.

Lucsánszky Tamás: Az első félidőben tompán játszottunk és a Győr egy szerencsés góllal vezetést szerzett. Fordulás után mindent megtettünk az egyenlítésért, a mi akaratunk érvényesült és voltak ugyan lehetőségeink, de a támadójátékunk nem volt elég hatékony.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Türelmes játékra van szükség - a Mizse KC-t fogadja szombaton az NYKC

Szeretnék megszerezni első győzelmüket a kézilabdások

Jeszi emlékverseny - a tragikusan elhunyt sportemberre emlékeztek

Amatőr tenisztornát rendeztek Nyíregyházán

Új eszközök sportolóknak - segíthetik a rehabilitációs munkát

Sporteszközöket ajándékozott a Hübner-H Kft. a Sportcentrumnak

Pár éve még mosolyogtunk azon, ha egy nő focizott...

Vannak akik több órát utaznak azért, hogy részt vehessenek az edzésen.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!