Link küldése Link küldése

Változások a Szparinál - felkészülési meccsek NB-I-es csapatok ellen
2018.06.14.


 Szabó Bence visszatérhet a Videotonhoz, szerződést bontott a klub Megyeri Gáborral is.


Szabó Bence a téli szünetben érkezett a Nyíregyháza Spartacushoz a Videotontól kölcsönbe. Ma megállapodott a két klub illetve a játékos a szerződésbontásról, így a labdarúgó visszatérhet a székesfehérváriakhoz. A 20 éves játékos a Szpariban hét mérkőzésen jutott szóhoz, kétszer volt kezdő, ötször pedig csere.

 Közös megegyezéssel szerződést bontott a klub Megyeri Gáborral is. A kapus a 2016/2017-es idényben érkezett Nyíregyházára, és az elmúlt bajnokságban öt mérkőzésen védett. 

 Közben folyamatosan tárgyal a vezetés új játékosokkal is, többen a jövő héten már Nyíregyházán kezdhetik a felkészülést. Június 18-án reggel orvosi vizsgálattal indítanak a keret tagjai, majd 18 órától lesz az első edzés. Ami az edzőmérkőzéseket illeti, hat felkészülési találkozó szerepel a programban - több NB-I-es csapat ellen. Június 30-án Debrecenben a DVSC lesz az első ellenfél, majd július 7-én a Monort fogadja a Szpari. Július 14-én délelőtt Mezőkövesden lép pályára a Spartacus, aznap este hat órától pedig a Kisvárdát fogadja a Nyíregyháza. A tervek szerint július 21-én is két meccset játszik a gárda, itt még zajlanak a tárgyalások a leendő ellenfelekkel.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriábanImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!