Link küldése Link küldése

Változások a stábban és a keretben - készülnek a tavaszra a kézilabdások
2019.01.11.


 Megkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Nyíregyházi KC férfi kézilabda együttese. A csapat szakmai stábjában és keretében is volt változás, négy játékos is érkezett.


 Nem sikerült jól az őszi idény a Nyíregyházi KC számára. A férfi kézilabdások mindössze hat pontot szereztek, a klub vezetése pedig értékelve az idényt, változtatások mellett döntött. A szakmai stábban Bécsi János vezetőedző távozott, Kaplonyi Zoltán pedig érkezett. A cél egyértelmű: jobb eredményeket szeretnének elérni az őszinél, ami nem lesz egyszerű, mivel a közvetlen riválisok ellen idegenben játszik az NYKC, ezért is lenne fontos a jó rajt.

- Az első négy helyezett úgy érzem kiemelkedik a mezőnyből, az ötödik helytől lefelé viszont nagyon kiegyenlített a mezőny. Ezért is lenne fontos, hogy a riválisokat legyőzzük tavasszal, ami nagyon nehéznek ígérkezik, mert hét mérkőzésből ötször idegenben játszunk ellenük – mondta Varga Zsolt szakmai igazgató.

A keretben is több változás történt a téli szünetben. Erdős Zoltán visszatért Debrecenből, a szintén nyíregyházi nevelésű fiatal kézilabdás, Fábián Vince pedig a Nemzeti Kézilabda Akadémiától jött vissza. Szerződtette a csapat Ózdról Lestál Martint, illetve Nyitrai Jánost. Érdekesség, hogy az első hazai mérkőzésen ők épp volt csapatuk ellen léphetnek majd pályára a bajnokságban, előtte azonban Debrecenben játszik az NYKC. A bajnokság február 15-én kezdődik, előtte azonban több felkészülési mérkőzést is játszik a Nyíregyháza, főként határon túli együttesek ellen.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

A csoport legerősebb csapata érkezik pénteken Nyíregyházára

A listavezető Ceglédet fogadja a kosárlabda NB-II-ben a Sunshine NYIKSE

Futsal utánpótlás torna - ilyen még nem volt a Continental Arénában

A házigazda Blue Sharks együttese jelenleg vezeti a bajnokságot

Félmilliós összdíjazás - rangos kispályás torna január végén Nyíregyházán!

A T-Forg Trans Kupán számos kiegészítő program is várja az érdeklődőketImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!