nyiregyhaza.hu
Hírek Galéria

Városháza Városinfo Programajánló

Műsorajánló

E-Városháza

Hírek » Sporthírek

Még várni kell az ezüstre


Utolsó hazai meccsén vereséget szenvedett az NYKC.

Az idei szezonban utolsó alkalommal lépett pályára hazai környezetben a Nyíregyházi KC. A férfi kézilabdások szerettek volna szépen búcsúzni lelkes szurkolóiktól, és a Békés legyőzése egyben azt is jelentette volna, hogy az utolsó forduló eredményétől függetlenül a második helyen végez az NYKC. Figyelmeztető jel volt, hogy a vendégek legutóbb döntetlent játszottak a már bajnok Eger ellen, és ezúttal is jól kezdtek, vezettek a találkozó elején. A folytatásban hol a nyíregyháziaknál, hol a Békésnél volt az előny, a szünetben – az utolsó pillanatban lőtt békési gólnak köszönhetően – egy találattal az NYKC vezetett. Fordulás után gyorsan háromra hízott a különbség, és ekkor úgy tűnt, biztosan nyeri a meccset a hazai gárda. Az utolsó tíz percben viszont többször is labdát vesztettek a nyírségiek, a Békés pedig, kihasználva a hibákat, megfordította az állást. A drámai hajrában ugyan gólokkal fejezte be akcióit az NYKC, de a vendégek is rendre betaláltak, így egy góllal megnyerték a találkozót. Az ezüstre így még várni kell, a Nyíregyháza a jövő héten Balassagyarmaton biztosíthatja be második helyét. 

Férfi kézilabda NB I/B Keleti csoport

Nyíregyházi KC–Békés 33–34 (17–16)

Nyíregyháza: Nagy L. - Tóth 3, Tumidalsky 5, Kaplonyi 2, Pánczél 4, Kleis 2, Nagy Cs. 4. Csere: Boczák (kapus), Braun 1, Varga 2, Kurbely 5, Gubó 3, Balda 2

Varga Zsolt szakmai igazgató: – Nagyon csalódott vagyok. Szerettünk volna szépen búcsúzni, bíztam abban, hogy bebiztosítjuk a második helyet. Alaposan felkészültünk ellenfelünkből, de sok hibát követtünk el, ezért veszítettünk. 

Dankó László


nyomtatás | visszaTovábbi hírek

2018.01.19. Rendőrségi objektumba látogattak az óvodások
2018.01.19. Új köztársaság létrehozását szeretnék elérni társadalmi összefogás mentén
2018.01.19. Feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy roncsok közé szorult személyt
2018.01.19. Eredeti Himnusz kéziratok érkeztek Nyíregyházára
2018.01.19. Idén három zarándokvonatot indít a MÁV a kegyhelyekre