nyiregyhaza.hu
Hírek Galéria

Városháza Városinfo Programajánló

Műsorajánló

E-Városháza

Hírek » Hír+

Átfogó ellenőrzés az M3-as szabolcsi szakaszán


A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésrendészeti és mélységi migrációs ellenőrzést tartott 2015. április 27-én 9–15 óráig az M3-as autópálya 263. kilométerszelvényében, a kántorjánosi pihenőhelynél.

A rendőrök mérték a járművek sebességét és ellenőrizték az okmányok (külföldiek esetében útiokmányok, esetleg vízum) meglétét és érvényességét, a passzív biztonsági eszközök használatát és a járművek műszaki állapotát.

A fokozott ellenőrzés legfőbb célja a közlekedési balesetek gyakori kockázati tényezőinek csökkentése, a bűncselekmények és a szabálysértések megelőzése, felfedése, valamint a hazánkban jogszerűtlenül tartózkodó külföldiek kiszűrése volt. Az átfogó ellenőrzésben a rendőrség mellett a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei Vám- és Pénzügyőr Igazgatósága is részt vett. Az együttműködő hatóságok a saját szakterületeiket érintően végeztek ellenőrzéseket.

A rendőrök 379 embert igazoltattak, 18 járművezetőt részesítettek figyelmeztetésben kisebb súlyú szabálysértések miatt, 9 sofőrrel szemben helyszíni bírságot szabtak ki.


nyomtatás | visszaTovábbi hírek

2018.01.20. Bohózat és dráma, humor és vér
2018.01.20. A Bessenyei Körnek nagy hivatása van
2018.01.20. Federerre várva - Fucsovics Márton a 16 közé jutott Ausztráliában!!!!!!
2018.01.20. Nagy Krisztián újra az X-Faktor színpadára vágyik
2018.01.19. Még biztonságosabb a közlekedés Nyírtura belterületén