Link küldése Link küldése

Új cég irányíthatja a kosárlabdacsapatot
2015.05.08.Rövidesen egy olyan új kft. veheti át a Marso-NYKK irányítását, melyben a korábbi tulajdonosok mellett a Nyíregyházi Sportcentrum is tulajdonrészt kap. Ezzel egy kézbe kerülhet a felnőtt csapat, az utánpótlás-nevelés és az infrastruktúra is. Az előterjesztést Nyíregyháza következő közgyűlése tárgyalja majd. Szeretnék a sportdiplomáciát is megerősíteni, ezért Sitku Ernő szakmai igazgatót delegálják a szövetség elnökségébe.

– Komoly aspiránsok vannak, de nagyon örülnénk, ha Sitku Ernő bekerülne az MKOSZ elnökségébe, ahol képviselhetné Nyíregyházát. Ami az új céget illeti, már tárgyaltunk a jelenlegi tulajdonosokkal, érkezhetnek újak is, de a végső szót Nyíregyháza közgyűlése mondja majd ki – mondta Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Júliusban megkezdődik a Bujtosi Szabadidő Csarnok belső felújítása is, ezért a teremcsapatok új helyszíneken edzenek majd. A Marso-NYKK szakmai stábja már több kosarassal elkezdte a tárgyalásokat, és a jelenlegi keretet szeretnék megerősíteni. A külföldi légiósokkal elégedettek voltak, szívesen látnák őket a következő szezonban is Nyíregyházán, ezért már egyeztettek velük.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Vezetett, de pont nélkül maradt a Szpari a Békéscsaba otthonában

A Nyíregyháza Spartacus vereséget szenvedett az Előre vendégeként

Csárdásra készülnek a röpis lányok - Csehországba utazik a Vasvári együttese

Világbajnokságon képviselik Magyarországot a nyíregyházi diákok

Strandröplabda pályák a központban - átadták az Aréna melletti létesítményeket

A létesítmény nemzetközi tornák rendezésére is alkalmasImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!