Link küldése Link küldése

Új cég irányíthatja a kosárlabdacsapatot
2015.05.08.Rövidesen egy olyan új kft. veheti át a Marso-NYKK irányítását, melyben a korábbi tulajdonosok mellett a Nyíregyházi Sportcentrum is tulajdonrészt kap. Ezzel egy kézbe kerülhet a felnőtt csapat, az utánpótlás-nevelés és az infrastruktúra is. Az előterjesztést Nyíregyháza következő közgyűlése tárgyalja majd. Szeretnék a sportdiplomáciát is megerősíteni, ezért Sitku Ernő szakmai igazgatót delegálják a szövetség elnökségébe.

– Komoly aspiránsok vannak, de nagyon örülnénk, ha Sitku Ernő bekerülne az MKOSZ elnökségébe, ahol képviselhetné Nyíregyházát. Ami az új céget illeti, már tárgyaltunk a jelenlegi tulajdonosokkal, érkezhetnek újak is, de a végső szót Nyíregyháza közgyűlése mondja majd ki – mondta Kósa Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.

Júliusban megkezdődik a Bujtosi Szabadidő Csarnok belső felújítása is, ezért a teremcsapatok új helyszíneken edzenek majd. A Marso-NYKK szakmai stábja már több kosarassal elkezdte a tárgyalásokat, és a jelenlegi keretet szeretnék megerősíteni. A külföldi légiósokkal elégedettek voltak, szívesen látnák őket a következő szezonban is Nyíregyházán, ezért már egyeztettek velük.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Viharsarki hétvége: Négyből négy győzelem - Bajnoki címre hajt AQUA!

Ismét sikeres hétvégét zárt az AQUA SE GYEREK IV. korosztályos vízilabda csapata.

Fucsovics Márton ott van az Év sportolója szavazás férfi jelöltjei között

Az Év sportolója címről 60. alkalommal szavaznak a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjai.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!