Link küldése Link küldése

Új bankfiókot nyitottak – ATM is várja az ügyfeleket Nyírbátorban
2018.04.16.


Új fiókot nyitott a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet Nyírbátorban. A beruházás az épületvásárlással együtt 120 millió forintba került. Az általános szolgáltatások mellett ATM is várja az ügyfeleket.


A Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék teljes területét lefedő TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet november elsején jött létre a korábbi a HAJDÚ, a FŐNIX, a KELET és a SZABOLCS Takarék egyesülésével. A Takarékok fúziójára azért volt szükség, hogy erősítsék versenyképességüket, és az eddigieknél több és korszerűbb szolgáltatást nyújthassanak az ügyfeleiknek.


A pénzintézet jelenleg 180 milliárd forintos mérlegfőösszeggel és 14 milliárdos saját tőkével rendelkezik. 120 településen 132 fiókot működtetnek, dolgozóik száma eléri a 230 főt. Legújabb fiókjukat Nyírbátor főterén nyitották meg. A beruházás az épületvásárlással együtt 120 millió forintba került.

Szolgáltatások a fejlődésért

Ölveti Zsolt a TISZÁNTÚLI TAKARÉK elnök-ügyvezetője elmondta, a több mint 12 ezres lakosságszámú Nyírbátor azért is fontos számukra, mert gazdasági szempontból is egy fejlődő város, ennek részese szeretne lenni a takarékszövetkezet.

Bede József a TISZÁNTÚLI TAKARÉK üzleti ügyvezető-alelnöke arról tájékoztatott, hogy az új bankfiókban is a klasszikus szolgáltatásokat nyújtják, számlavezetést és hiteleket a lakosságnak, valamint a vállalkozásoknak. Emellett MFB Pontot is működtetnek, valamint ATM-mel és a hiánypótló SZÉF szolgáltatással is várják az ügyfeleket. Az új nyírbátori bankfiókot ünnepélyes keretek között, szalagátvágással adták át.


Szoboszlai Tibor

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

A harmadik adventi gyertya meggyújtására is tömegek voltak kíváncsiak a Kossuth téren

A gyertyagyújtást követően, Vastag Tamás koncertjét élvezhették a térre kilátogatók.

Fittkarácsony Béres Alexandrával – Lezárult az idei Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat

Folyamatosan bővíteni kell az órákat és minden évben új elemeket is beépítenek a szervezők.

Emelkednek idén a karácsonyfaárak

Méterenkénti ára a 3200 forintot is elérheti.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!