Link küldése Link küldése


Túl 500 meccsen


2017.10.13.


A végéhez közeledik az Intersport Városi Kispályás labdarúgó bajnokság őszi idénye. Több mint 500 mérkőzést vívtak eddig a csapatok. November elején már teremben folytatódik az idény.


 

Rekord számú, 120 csapat nevezett az idei Intersport Városi Kispályás bajnokságban. Az őszi szezonban kegyes volt az időjárás, folyamatosan pattogott a labda a Városi Stadion salakpályáin. Több mint ötszáz meccs után még két forduló van hátra az idényből. Parázs csatákat vívnak az együttesek, és 20 kiállítás is volt, érdekesség, hogy ez mindössze három nap alatt jött össze. A szabadtéri meccsek után novemberben már a terembajnokság indul.

- 40 együttes jelentkezett a terembajnokságra, itt már lezárult a nevezés. A helyszín változott, a Zrínyi Gimnázium Tiszavasvári úti sportcsarnokában rendezzük a meccseket, az elsőt november 9-én. A tervek szerint csütörtökön és szombaton lesznek a találkozók, majd februárban egy Szuperdöntővel zárul a bajnokság - mondta Dajka László a Nyíregyházi Sportcentrum főszervezője. 

A téli időszak a teremtornákról is szól. Hatodik alkalommal rendezik meg idén a Tiszántúli Takarék országos pénzdíjas kupát, melyet december 8-10-e között tartanak. A helyszín itt is a Tiszavasvári úti csarnok lesz, ahol minden feltétel adott a lebonyolításhoz. 32 együttes nevezhet, és Dunakesziről már jelentkezett egy gárda, de a környező megyékből is rendszeresen érkeznek csapatok. Jelentkezni már most lehet a kupára.

Dankó László

« vissza

TOP24
Legfrissebb hírek videóval
Programajánló
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Verseny Katinkával

Szurovcsják Ivett kétszer is dobogóra állhatott Hódmezővásárhelyen

Öregfiúk teremtorna

24 kispályás csapat indulhat

Az olimpia a cél

Aranyérmes lett egy rangos nemzetközi ökölvívó versenyen Kovács Richárd

Pszichológus is segíti a Szparit

A labdarúgó együttes előbb Siófokon, majd Csornán lép pályára.

Pályán a kenguruk

Elkezdődött a bajnokság a legkisebb kosarasoknak

Tornagyőzelem

Kovács Richárd nemzetközi viadalon nyert

Ezt olvasta már?
X
Jönnek az elektronikus receptek
Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Impresszum Írjon nekünk
© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!