Link küldése Link küldése

Túl 500 meccsen
2017.10.13. 

Rekord számú, 120 csapat nevezett az idei Intersport Városi Kispályás bajnokságban. Az őszi szezonban kegyes volt az időjárás, folyamatosan pattogott a labda a Városi Stadion salakpályáin. Több mint ötszáz meccs után még két forduló van hátra az idényből. Parázs csatákat vívnak az együttesek, és 20 kiállítás is volt, érdekesség, hogy ez mindössze három nap alatt jött össze. A szabadtéri meccsek után novemberben már a terembajnokság indul.

- 40 együttes jelentkezett a terembajnokságra, itt már lezárult a nevezés. A helyszín változott, a Zrínyi Gimnázium Tiszavasvári úti sportcsarnokában rendezzük a meccseket, az elsőt november 9-én. A tervek szerint csütörtökön és szombaton lesznek a találkozók, majd februárban egy Szuperdöntővel zárul a bajnokság - mondta Dajka László a Nyíregyházi Sportcentrum főszervezője. 

A téli időszak a teremtornákról is szól. Hatodik alkalommal rendezik meg idén a Tiszántúli Takarék országos pénzdíjas kupát, melyet december 8-10-e között tartanak. A helyszín itt is a Tiszavasvári úti csarnok lesz, ahol minden feltétel adott a lebonyolításhoz. 32 együttes nevezhet, és Dunakesziről már jelentkezett egy gárda, de a környező megyékből is rendszeresen érkeznek csapatok. Jelentkezni már most lehet a kupára.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriábanImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!