Link küldése Link küldése

Túl 500 meccsen
2017.10.13. 

Rekord számú, 120 csapat nevezett az idei Intersport Városi Kispályás bajnokságban. Az őszi szezonban kegyes volt az időjárás, folyamatosan pattogott a labda a Városi Stadion salakpályáin. Több mint ötszáz meccs után még két forduló van hátra az idényből. Parázs csatákat vívnak az együttesek, és 20 kiállítás is volt, érdekesség, hogy ez mindössze három nap alatt jött össze. A szabadtéri meccsek után novemberben már a terembajnokság indul.

- 40 együttes jelentkezett a terembajnokságra, itt már lezárult a nevezés. A helyszín változott, a Zrínyi Gimnázium Tiszavasvári úti sportcsarnokában rendezzük a meccseket, az elsőt november 9-én. A tervek szerint csütörtökön és szombaton lesznek a találkozók, majd februárban egy Szuperdöntővel zárul a bajnokság - mondta Dajka László a Nyíregyházi Sportcentrum főszervezője. 

A téli időszak a teremtornákról is szól. Hatodik alkalommal rendezik meg idén a Tiszántúli Takarék országos pénzdíjas kupát, melyet december 8-10-e között tartanak. A helyszín itt is a Tiszavasvári úti csarnok lesz, ahol minden feltétel adott a lebonyolításhoz. 32 együttes nevezhet, és Dunakesziről már jelentkezett egy gárda, de a környező megyékből is rendszeresen érkeznek csapatok. Jelentkezni már most lehet a kupára.

Dankó László

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Dobóverseny Szentesen - arannyal zárta a szezont Szikszai Róbert!

A nyíregyházi diszkoszvető 62 méter felett dobott

28. idény - jó játékkal kezdte a kézilabda bajnokságot a Kölcsey DSE

A nyíregyháziak a bajnok otthonában kezdtek, és nehéz a sorsolásuk

Türelmes játékra van szükség - a Mizse KC-t fogadja szombaton az NYKC

Szeretnék megszerezni első győzelmüket a kézilabdások

Jeszi emlékverseny - a tragikusan elhunyt sportemberre emlékeztek

Amatőr tenisztornát rendeztek NyíregyházánImpresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!