Link küldése Link küldése

Továbbra is zajlanak az útépítések, út- és járdafelújítások városszerte
2018.07.11.


Jó ütemben halad a Benczúr tér felújítása, a Bessenyei téren is zajlanak a munkálatok, a Pazonyi téri járdát a tervek szerint július 12-én, csütörtökön aszfaltozzák.


Többek között elkezdődött a László utca, Inczédy sor között lévő járdaszakasz felújítása, valamint a Kosbor utca felújítása is. Ott jelenleg a meglévő szegély bontása van folyamatban, valamint az új szegély építése. Ott útszűkületre kell számítani, az arra haladók óvatosan közlekedjenek.

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. július 10-étől a Mező utcán út alatti ivóvízvezeték cserét végez. A Vasgyár utca felől a Rákóczi út felé félpályás pontszerű lezárás várható, a túloldalon a leálló sávot bontják. A vízműves munkálatok várhatóan csütörtökre elkészülnek.

A Korányi Frigyes utcai járdafelújításnál várhatóan a jövő hét szerdáig a teljes szakasz aszfalt burkolatot kap a Garibaldi utcától egészen a Kalevala sétányig, ezért a temető bejáratával szemközt lévő buszmegállót ideiglenesen áthelyezik, amiről az utasokat időben tájékoztatják.

A Mogyoró utcában a csapadékvíz elvezetési építés elkészült, a héten várhatóan befejeződik a pályaszerkezet csere és a jövő hét folyamán az új burkolatot is megkapja a teljes hossz.

A Sóstóhegyi úti kerékpárút építésénél jelenleg a nyomvonalba eső közművek kiváltása zajlik, de a közművekkel nem érintett területen már elkezdődött a pályaszerkezet építése.

Sóstógyógyfürdőn, a Mária, Magdolna, Krisztina és Anna utcákban térkővel burkolt út épül. Ezen utcák környezetében forgalom- és sebesség csillapított övezet kialakítása valósul meg. Kérik a járókelők és az autóvezetők megértését, fokozott figyelmét és hogy ne megszokásból közlekedjenek.


Fotó: Kohut Árpád

« vissza

LEGOLVASOTTABB
Városi cégeink

További hírek ebben a kategóriában

Állásbörzét rendezett a megyei napilap, több száz állást kínáltak a Continental Arénában

Egyre kevesebb az álláskereső, a cégek fejlesztenek és nő a munkahelyek száma is.

ERDŐSZ nap – A régió erdészei találkoztak

Nyolcadik alkalommal találkoztak az észak-alföldi erdészek.

Európai Mobilitási Hét Vásárosnaményban

Bűnmegelőzési szakemberek látták el hasznos bűn- és balesetmegelőzési tanácsokkal a lakosságot.

Esélyt kapott a megjavulásra a fiatalkorú gyanúsított

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és könnyű testi sértés vétsége miatt indult nyomozás.

Futballmérkőzés sajtótájékoztatója a törvényszéken

A Nyíregyházi Törvényszék közleménye.Impresszum Írjon nekünk

© 2014. Város-Kép Nonprofit Kft. Minden jog fenntartva!

Vissza a lap tetejére
Város-Kép Nonprofit Kft.© 2014. | Minden jog fenntartva!